fredag 30 oktober 2009

worth

Efter många om och men så är jag äntligen framme i Stockholm. Tur att man har ett så stabilt humör som inte låter sig rubbas utav någonting då i princip allt gick fel i morse. Here's the story.

Vaknade av det underbara alarmet vid halv tio som även Teddie vaknade av efter sin stund. Martin däremot låg som en knubbad säl. Trots både godis och donken från kvällen innan så skrek magen på momangen och det blev frulle och filmtittande med lillebrodern i huset.

Precis som efter schemat drog sedan jag och Martin iväg på hans moppe mot stan vid 11.45. Tiderna känns väldigt viktiga denna dag. Haha. Med ungefär en kilometer kvar dör moppen och någon himla sladd verkar ha gått av. Tack Jesus för du hjälper till. Det finns ingen som kan komma och skjutsa oss och klockan är nu 11.55.

Konstaterar att enda nödlösningen är att ringa taxin. Men vad är då numret till taxin? Tack för 118118. "Eh hej, numret till Nyköpings Taxi NU". "Vill du ha numret direkt, i sms eller bli kopplad?" - "KOPPLAD".

Tillslut är taxin beställd och underbara tiden som 12.07 kommer bilen till platsen. Alltså 6 minuter tills tåget går. Wonderful. Självklart åker det en snigel framför och även en fet buss svänger upp och tar lite tid. Klockan är 12.11 och jag ska betala med kortet. "Nej, men det här kortet fungerar inte. Du har inte några blaba-siffror". TACK GUD.

Kutar in på pressbyrån, och ser eller är nog inte allt för trevlig. Sorry kassörskan. 12.13 och jag kastar in hundringen till taxin och kutar iväg. Sekunderna innan dörrarna stängs kommer jag på och börjar andas.

Kände att detta var viktigt för er att veta. Hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar